سویل که دشت های رودخانه گودال را به سلطه ی خود درآورده است شهری است بزرگ و پایتخت بخش های خود مختار در آندلس اسپانیا می باشد. غروب خورشیدی درا ین شهر در تابستان و در روزهای 20 تا 22 ژوئن در ساعت 11:42 شب غروب می کند که از آن به انقلاب تابستانی نام می برند. جمعیت این شهر حدود 1.5 میلیون نفر برآورد می شود و می توان سویل را از چهارمین شهر پر جمعیت اسپانیا به حساب آورد. این شهر قدیمی که 4 کیلومتر مربع وسعت دارد دارای سه اثر ثبت شده در میراث جهانی می باشد. تنها بندر رودخانه ای اسپانیا یعنی بندر سویل در 80 کیلومتری اقیانوس اطلس واقع شده است. از آنجایی که میانگین دمای روز های تابستان آن به 35 درجه سانتی گراد می رسد این شهر را می توان گرم ترین شهر اروپای غربی به شمار آورد. در ادامه با ما در مجله ی همگردی همراه باشید تا با جاذبه های گردشگری اسپانیا و دیدنی های اسپانیا در بندر سویل اسپانیا بیشتر آشنا شوید.
آب و هوای سویل
تابستان های سویل خشک و زمستان هایش بارانی است و آب و هوای این منطقه نیمه گرمسیری مدیترانه ای می باشد. در طول روز میانگین دمای آن بین 4 تا 25 درجه سانتی گراد متغیر خواهد بود و شب هایش تقریبا به 13 درجه سانتی گراد می رسد. شهر سویل بیشتر در تابستان به سر می برد و این فصل از مه تا اکتبر ( اردیبهشت تا مهر)طول می کشد.
جاذبه های دیدنی شهر سویل
کلیسای جامع سویل
سومین کلیسای بزرگ جهان و یکی از بزرگ ترین کلیساهای جامع گوتیک در شهر سویل واقع شده است. این کلیسای جامع که کلیسایی کاتولیک رومی می باشد در قرن شانزدهم میلادی ساخته شد و حتی از اباصوفیه هم بزرگ تر است و جزو بزرگترین کلیساهای جهان، جاذبه های گردشگری اسپانیا و دیدنی های اسپانیا به حساب می آید. هزار سال بود که بزرگ ترین کلیسای جهان به کلیسای بیزانسی ایاصوفیه می گفتند اما کلیسای جامع سویل این عنوان را در قرن شانزدهم نصیب خود کرد. کریستوف کلمب در این کلیسا دفن شده است. همان طور که همه شما دوستان می دانید کریستوف کلمب کاشف قاره آمریکا می باشد. در شمال غربی این کلیسا قصر اسقف اعظم قرار گرفته است. از مهمترین دلایل ساخت کلیسای جامع می توان به این دلیل اشاره کرد که نشان دهد که این شهر چقدر ثروت دارد و ثروت شهر را به رخ بکشد. بعد از این که آندلس در سال 1284 باز پس گرفته شد شهر سویل اسپانیا به مرکز تجاری مهمی تبدیل گشت.
میدان اسپانیا
ساخت میدان اسپانیا به مناسبت برگزاری نمایشگاهی که قررا بود در سال 1983 سویل برگزار شود در سال 1982 ساخته شد. سبک هایی که در طراحی این میدان به کار گرفته شده است. عبارتند از رنوسانس، موروها و سبک اسپانیایی. این میدان که طراحش آنیبال گنزالس بود در پارکی به نام ماریا لوئیزا احداث گردید تا نشان دهنده فناوری و صنعت در این شهر بزرگ و شگفت انگیز باشد. بیشتر ساختمان های دولتی امروزه در این میدان قرار دارد. برای مثال اداره دولتی مرکزی نیز یکی از اداراتی است که رد بین ساختمان های اداری این میدان دیده می شود. ساختمان هایی در این میدان نیم کره ای شکل وجود دارد که با پل هایی با هم وصل شده اند و ارتباط دارند و نرده های این پل ها که با رنگ های زیبا رنگ آمیزی شده اند به این میدان جذابیت و زیبایی خاصی بخشیده است.
قلعه آلکازار (Alcazar)
قصر آلکازار یک قصر سلطنتی در سویل اسپانیا می باشد. شامل باغ، استخر، حوضچه و حیات است که در قرن 14 احداث گردیده است. پادشاهان مسلمان موروها این قصر سلطنتی را در شهر سویل اسپانیا ساخته اند. یونسکو این قصر را در سال 1987 در لیست میراث جهانی ثبت کرده است. این قصر زیبا را می توان نمونه ای از معماری فوق العاده ای به شمار آورد که مسلمانان مراکشی تبار که به اسپانیا آمده بودند یا به اصطلاح مدجن ها در شبیه جزیره ایبری بنا کرده اند. این قصر که طبقه ی بالای آن توسط یک خانواده سلطنتی مورد استفاده قرار می گیرد از جمله قصر های قدیمی می باشد که در اروپا هم چنان پا برجا است و زندگی در آن رواج دارد.
برج طلایی
قصر طلایی یا برج طلایی به علت این قصر طلایی نامیده می شود که بالای ساخته شده از طلا است و در قرن سیزده احداث شده است. فرماندار سویل در سال 1220 دستور ساخت این برج را صادر کرد. این برج دارای پایه ای 12 ضلعی می باشد که طبقه ای مستطیل شکل در بالای آن وجود دارد. علی رغم آسیب هایی که در دوران انقلاب سال های 1368 دیده است که طراحی های هنری سطح برج توسط انقلابیون تخریب شد اما مردم سویل با تخریب کامل ای نبرج مخالفت کردند و از خود مقاومت نشان دادند. این برج در سال 1900 مرمت شده است که هم اکنون یکی از پرطرفدارترین جاذبه های گردشگری اسپانیا و دیدنی های اسپانیا که هرساله گردشگران زیادی به سویل اسپانیا سفر می کنند تا از این همه آثار تاریخی دیدن کنند.